Москаль: бажання Могильова замало

Четвер, 30 вересня 2010, 22:22
Депутат від НУНС Геннадій Москаль розкритикував ідею міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова про скорочення особового складу міліції.

Москаль нагадав, що чисельність співробітників органів внутрішніх справ регулюється законом, "тому для реалізації чергової фантазії міністра доведеться його змінити, що не так просто".

"Бажання одного Могильова тут замало", - цитує політика прес-служба "Народної самооборони".

Він пояснив, що до цих пір не вирішена доля 32 тисяч співробітників, яких наймали на роботу в місцеву міліцію, а коли фінансування міліції із місцевих бюджетів було заборонено, вони просто "зависли" в повітрі.

"Їх навіть у МВС не можуть зарахувати, бо для цього потрібно внести зміни до закону, а коаліція за нього не проголосувала", - сказав Москаль.

"Україна зараз займає перше місце за темпами наркотизації суспільства, за рівнем злочинності у нас перше місце в Європі, за рівнем корупції у нас теж "призові" місця. А міністр говорить про скорочення міліції! А хто буде підтримувати порядок?", - підкреслив Москаль .

Раніше повідомлялося, що Могильов пропонує скоротити особовий склад на третину, що, за його словами, дозволить збільшити заробітну плату співробітників міліції.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування