Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Толстоухову не подобається, що журналісти ходять, як на тусовку

Неділя, 10 жовтня 2010, 10:16
Міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов не розуміє, чому новина про запровадження для співробітників Кабміну дрес-коду стала такою популярною.

Про це він заявив під час конференції Київської міської організації Партії регіонів, повідомляє Gazeta.ua.

"Що я такого зробив, що дрес-код для співробітників Кабміну став новиною "номер один"?! Візьмемо канал Ера. Програма "Доброго ранку країна". Минулого тижня ведучі сповідували один стиль одягу та поведінки, а сьогодні - інший. І ніхто не звертає уваги. А це ж внутрішній наказ", - зауважив Толстоухов.

Він каже, що вирішив, що потрібно ввести рекомендації щодо дрес-коду для співробітників Кабміну.

"А ЗМІ сприйняли це так, що це торкається всього Кабміну. Що я рекомендую міністрам, у чому ходити на засідання", - пояснював ситуацію міністр.

На уточнюючу репліку журналістів, що через введення дрес-коду до Кабміну не потрапив фотограф одного з видань, він заперечив, що це було ще влітку.

"Мені дали інформацію, що цей випадок був ще кілька місяців тому. Скажу відверто, що інколи журналісти йдуть на засідання забуваючи, що це будинок уряду, а не подіум, тусовка чи вечоринка якась. Потрібно просто розуміти, що всьому своє місце", - наголосив Толстоухов.

Користуючись нагодою міністр згадав, що у велику політику він і сам прийшов з журналістики. Розповів, що був заступником редактора однієї з газет у Волновахському районі Донецької облості.

"Писати я міг тоді, і досі вмію", - похвалився міністр Кабміну.

Як відомо, наказом міністра Кабміну Анатолія Толстоухова від 4 жовтня рекомендується при виборі робочого одягу віддавати перевагу синьому і сірому кольору і не перебувати на роботі в одному і тому ж костюмі два дні поспіль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування