В БЮТі можуть знайти інший привід, щоб виключити Ляшка

Неділя, 10 жовтня 2010, 18:05
Одна з головних причин невдоволення персоною депутата Олега Ляшка в фракції БЮТ незаконне ведення бізнесу.

Про це заявив депутат від БЮТ Володимир Яворівський, повідомляє Gazeta.ua.

"Знаю, що складалися списки (виборчі), а він опікується Чернігівською областю. Олег такий бравий хлопець. Він там собі і бізнес якийсь завів, що заборонено законом. Складаються списки... Ходять у нас балачки, що він брав за це певну мзду і виник скандал на цих теренах", - розповів "бютівець".

Ще однією причиною невдоволення Ляшком, за словами нардепа, є те, що він не залишив залу засідань парламенту разом зі своїми однопартійцями.

"Ми залишили залу на знак протесту проти того, що не розглядаються питання, які ми ставимо. Тоді ми всі пішли, а Олег залишився. Голосував, виступав. Тобто це вже був його демарш", - підкреслив Яворівський.

Депутат також розповів, що Ляшко займався будівництвом доріг на Чернігівщині.

"Мені це противно. Депутат не повинен цим займатись, бо для цього є бізнесмени. Хай не лізуть у депутати, а депутати хай не лізуть у бізнес", - наголосив він.

Однак Яворівський не дав ствердної відповіді щодо можливого виключення Ляшка з фракції.

"З приводу виключення не можу нічого точно сказати, бо боюсь внести дезінформацію. Чи буде це завтра, не знаю, бо навіть немає СМС-ки, ніхто не запрошував. Сьогодні тільки повернувся з Луганська", - сказав він і додав, що "щось таки назріває".

Разом з тим "бютівець" вважає Ляшка непоганим політиком.

"В Інтернет попадає багато сміття, але тут ніби абсолютно він. Якісь балачки з цього приводу точилися, але я не любитель цих заплічних шепотів. Кожен живе як вміє і як знає", - заявив Яворівський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News