Добкін не виключає, що до Партії регіонів силою заганяють вчителів

Вівторок, 12 жовтня 2010, 14:34

Голова Харківської облдержадмінстрації Михайло Добкін не виключає, що на Харківщині мають місце випадки, коли вчителів - під загрозою звільнення - змушують вступати до Партії регіонів.

Про це він заявив у понеділок під час традиційного спілкування із журналістами кількох регіональних та всеукраїнських видань, повідомляє Радіо Свобода.

Випадки тиску на освітян голова області він пояснює кадровою проблемою в Партії регіонів і бажанням окремих партійців вислужитися перед партійним керівництвом.

"Я не виключаю, що такі ситуації були, але це не система. Нам не потрібні тотальні збори вчителів до Партії регіонів. Я думаю, що та людина, яка, щоб виглядати гарно в очах свого керівництва, допустила цю помилку, - а це помилка, тому що не дає нам прихильників, а лише відштовхує людей, - отримає по голові і буде вигнана", - сказав Добкін.

За словами голови облдержадміністрації, "людина, яка штучно заганяє до Партії регіонів" вчителів, буде, як мінімум, понижена за посадою.

Раніше освітяни Харківської області та місцева опозиція заявляли, що "через небажання вступати до Партії регіонів звільняють керівників шкіл". Натомість, чиновники з управління освіти таку інформацію категорично заперечують.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News