Янукович скоро літатиме на роботу?

Четвер, 14 жовтня 2010, 10:03


Президент Віктор Янукович найближчим часом відмовиться від поїздок на автомобілі - не їздитиме у резиденцію "Межигір'я", а використовуватиме авіатранспорт.

Про це він повідомив у розмові з "Бі-Бі-Сі".

На зауваження, що проблеми доріг і транспорту роками не вирішуються, а ремонтуються лише певні дороги, якими їздять перші посадові особи, Янукович відреагував: "Я здивований вашим запитанням. Якими дорогами їздять перші особи? Візьміть довідку...".

"Я знаю, що люди кажуть. Я і сам про це кажу! Ви візьміть довідку, скільки було побудовано і відремонтовано доріг у минулому році і скільки у нинішньому. Мене це не гріє", - сказав президент.

"Але я вам кажу - цього року це як мінімум удвічі більше, ніж минулого. Безумовно, від магістральних автошляхів треба йти до другорядних доріг, треба наводити порядок на сільських дорогах, у маленьких містах", - зазначив Янукович.

"Я вам кажу, що з року в рік буде збільшення обсягів будівництва доріг, ремонту доріг і якості доріг. Це питання поставлено жорстко і я за це відповідаю", - заявив глава держави.

При цьому "Бі-Бі-Сі" зазначає: "Після завершення інтерв'ю президент сказав, що ближчим часом він відмовиться від поїздок на автомобілі - не їздитиме додому у резиденцію "Межигір'я", а використовуватиме авіаційний транспорт".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування