Янукович клянеться викрити героїв-грабіжників

Четвер, 14 жовтня 2010, 14:58
Скоро українська влада поінформує громадян і міжнародних партнерів про "героїв", які грабували країну і руйнували демократію.

Про це заявив президент Віктор Янукович у Вільнюсі на спільній прес-конференції з президентом Литви Далею Грібаускайте.

Він визнав, що серед суб'єктивних внутрішніх чинників, які заважають проведенню реформ та процесу європейської інтеграції України, є "бюрократи і корупціонери".

Водночас, наголосив президент, зараз в Україні здійснюються реформи, якими буде запроваджена "сучасна система боротьби з корупцією".

"Ці реформи сьогодні напряму торкаються корупціонерів, бюрократів, які майже 19 років у державі створювали систему, яка руйнувала економіку України і її розвиток", - сказав Янукович.

За його словами, ці бюрократи і корупціонери "підлаштовуються до так званих демократів".

За словами глави держави, "великий недолік полягає у тому, що ми не до кінця досягаємо мети з інформування українського суспільства і наших партнерів у світі".

"І ми цьому недоліку приділимо достатньо уваги для того, щоб дійсно свобода слова - вона панувала, і наші партнери у світі та український народ знали цих "героїв", які грабували країну роками, які руйнували у тому числі й демократичні принципи її розвитку. Я це обіцяю. Я це зроблю найближчим часом", - заявив Янукович.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News