Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин готовий все узгодити з Януковичем, бо за ним останнє слово

Четвер, 14 жовтня 2010, 15:21

Закон про Державний бюджет на 2011 рік буде ухвалений до нового року.

Про це заявив голова Верховної Ради Володимир Литвин в інтерв'ю журналістам у четвер, повідомляє прес-служба парламенту.

"У нас просто немає іншого виходу", - додав він.

При цьому Литвин нагадав, що оскільки Україна співпрацює з МВФ, необхідно "дотримуватись параметрів, які передбачені відповідною угодою", зокрема, щодо дефіциту бюджету, і повідомив, що уряд працює над розробкою проекту бюджету, який необхідно прийняти на новій податковій базі.

За словами керівника парламенту, вранці у нього відбулася розмова з Міністром фінансів України Федором Ярошенком, який повідомив, що очолюване ним відомство працює, виходячи з того, що ближчим часом буде остаточно ухвалений Податковий кодекс, "очевидно, зі змінами та доповненнями".

Керівник парламенту повідомив, що Податковий кодекс має бути готовий до розгляду у другому читанні до п'ятого листопада поточного року.

У той же час, Литвин заявив, що "необхідно дуже прискіпливо узгодити всі позиції з президентом, бо за ним - останнє слово, він буде підписувати документ, нам вето не потрібно".

Він також підкреслив, що "необхідно почути і тих людей, які сьогодні критикують проект Податкового кодексу, внесений на розгляд парламенту урядом України".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...