Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко: краще мовчати, ніж говорити

Четвер, 14 жовтня 2010, 18:25
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко вірить, що партія стане центром консолідації патріотичних і демократичних сил.

Про це він заявив в Івано-Франківську, відповідаючи на питання чому він мало з'являється на публіці після президентських виборів, повідомляє УНІАН.

"Пауза в політиці більше говорить, ніж монолог", - зазначив політик.

"Я собі так пояснюю: закінчився президентський раунд, до якого готувалися п'ять років. Я в цьому раунді програв. А виходити на інший день і вступати в дебати, так люди б подумали, що це емоції і я не можу без крісла. Я можу без крісла", - зазначив Ющенко.

Він також назвав останні 8 місяців "далеко не гіршими місяцями життя".

"Але ми говоримо про життя відповідально. І тоді, коли ми торкаємося політики - всьому є свій час. Тому що ті люди, які голосували за цю владу, в тому числі за Тимошенко, повинні усвідомлювати, що влада, можливо, краще за все дискредитує. Але цієї влади потрібен час", - заявив екс-президент.

На його думку, "своєю внутрішньою поведінкою" він проводив політику, яка "повинна була привести націю до демократії, до європейської сім'ї".

"І саме головне, зробити це через процес соборності. Усвідомити, що всі ми українці. Але для цього потрібно прийняти багато гірких пілюль від тих незнань, які були привнесені нам", - вважає Ющенко.

"Очевидно, що боротися за встановлення держави і нації в тому оточенні, в якому знаходиться Україна - не так просто. Але це велике домашнє завдання для нації. Я його проводив. Я ні в чому не розчарований", - заявив він.

Він підкреслив, що ніколи не змириться з тим, "щоб українофоби формували українську освіту, щоб забирали мою материнську мову".

"Тому в даний час мені ангажуватися як виключно партійній особі, я думаю, якось неправильно Тому що це значно звужує твоє слово і його сприйняття", - заявив Ющенко.

При цьому він додав, що не може відмовитися від тих політичних переконань і політичної сили, яку створив.

"Якщо Україні потрібна партія національного відродження, вона є. Для того, щоб консолідувати національні сили. Це дорога не одного місяця і не одного року", - підсумував лідер "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування