Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чечетов побачив, як БЮТ витрачає останні гроші

Четвер, 14 жовтня 2010, 20:02
Перед заступником голови "Батьківщини" Григорієм Немирею поставлено завдання дискредитувати дії нинішньої влади і результати аудиту.

Таку думку озвучив перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Він упевнений, що таке завдання перед Немирею поставила колишній прем'єр Юлія Тимошенко.

"Він (Немиря) повинен кинути всі гроші БЮТ, ті, що залишилися, на дискредитацію дій влади і результатів аудиту за кордоном", - зазначає Чечетов.

"Вони до тремтіння бояться, що народ, врешті-решт, дізнається правду, як вони грабували країну і весь український народ", - упевнений політик.

Чечетов стверджує, що намагаючись переконати захід в тому, що аудит уряду Тимошенко - це спроба політичного тиску, "вони платять за публікацію так званих відкритих листів у західній пресі".

"Ініціюють заяви зарубіжних політичних сил з критикою влади, роблять нападки на Конституційний суд, не соромлячись, перебріхують заяви Парламентської Асамблеї Ради Європи, всіляко налаштовують західних політичних лідерів проти діючої влади", - заявив депутат.

При цьому він зазначив, що "все це - замовні статті в західній пресі, замовні виступи замовних західних політологів - природно, влітає БЮТу в копієчку, і не маленьку".

Українсько правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...