Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Активісти вимагають від регіонала Колісниченка пояснень

Четвер, 14 жовтня 2010, 20:23
Громадські організації вимагають пояснень щодо фальсифікації та поширення "регіоналом" Вадимом Колісниченком приватних повідомлень із листування.

Про це повідомляють громадські організації, об'єднані неформальною платформою "Новий Громадянин".

"Три тижні тому депутат від Партії регіонів Колісниченко у Верховні Раді зібрав прес-конференцію, де оприлюднив нібито "план розколу України від БЮТ", - зазначається в повідомленні

Громадські діячі повідомляють, що "роздані журналістам матеріали виявилися особистим листуванням представників громадських організацій зі спотвореним змістом".

"Зокрема, там містилися підроблені абзаци, які дискредитують діяльність громадських діячів. У матеріалах йдеться про здійснення інформаційної кампанії проти ухвалення нового закону "Про мови в Україні", - йдеться в заяві.

Громадські організації вважають неприпустимими дії Колісниченка, зокрема - "у незрозумілий спосіб отримувати особисту переписку, перекручувати її зміст, оприлюднювати, дискредитувати діяльність громадських організацій прив'язуванням до політичних партій".

Крім того, в об`єднанні засуджують використання брудних технологій для маніпуляції громадської думки.

Громадські діячі наголошують, що саме внесення цього дискусійного законопроекту до парламенту дестабілізує політичну ситуацію в країні.

Відтак, інформаційна кампанія мала на меті заклик до політиків не спекулювати на цій темі у виборчий період.

Громадська кампанія "Новий Громадянин" об'єднує понад 40 авторитетних громадських організацій.

Організації у своєму Маніфесті чітко зазначають про свою політичну незаангажованість.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування