Тимошенко пішла на ліквідацію львівської "Батьківщини"

П'ятниця, 15 жовтня 2010, 08:25

За рішенням президії політради ВО "Батьківщина" за підписом лідера партії Юлії Тимошенко, Львівську міську організацію "Батьківщина" ліквідовано за порушення статуту.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Львівської обласної партійної організації Всеукраїнського об`єднання "Батьківщина".

"Офіційно заявляємо, що ВО "Батьківщина" не бере участі у виборах до Львівської міської та Львівської обласної ради, оскільки ТВК в обох випадках зареєструвала фальшиві списки, сформовані та підписані членом провладної коаліції з Партією регіонів Іваном Деньковичем", - ідеться в повідомленні.

"Таким чином ми бойкотуємо вибори до Львівської міської та обласної рад. З цього приводу буде публічна заява лідера партії Юлії Тимошенко", - додається у ньому.

"Для всіх тих, хто вважає себе членами "Батьківщини" Юлії Тимошенко, вищим статутним органом партії рекомендовано вийти з фальшивих списків і цим продемонструвати, що партійні та ідейні інтереси є вищими за депутатський мандат будь-якою ціною", - закликає прес-служба Львівської обласної парторганізації ВО "Батьківщина".

На переконання Тимошенко, "сьогодні кожен партієць, який є у фальшивих списках Деньковича, повинен зробити усвідомлений вибір", - зазначає прес-служба.

"Тих, хто залишиться у списку, буде виключено з "Батьківщини", - наголошують у Львівській обласній парторганізації ВО "Батьківщина".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування