Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не може нічого запропонувати тим, хто пішов на панель

Неділя, 17 жовтня 2010, 17:21
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що переконатися в щирості своїх депутатів вона може лише в опозиції.

Про це вона сказала на брифінгу в Києві, коментуючи перебіжчиків з БЮТ.

"Я беру на себе відповідальність за людей, які сьогодні не можуть тримати удар. Це - моя відповідальність, від сільради до Верховної Ради. Але і реалії треба враховувати", - зазначила Тимошенко.

"Те, що частина депутатів - маленька частина - пішла на панель, то що можна запропонувати навзаєм? У нас навіть в родинах не завжди спільну мову знаходять", - сказала лідер БЮТ.

Тимошенко також зазначила, що молоде покоління політиків не завжди відповідає сподіванням.

"От Каськів - він був іконою "Пори", а зараз носить документи за Януковичем у відрядженнях. Це - приклад молодого політика!", - сказала вона.

"Або Писаренко - він був від нашої сили делегатом у ПАРЄ. Але якщо людина гнила зсередини, то не має значення, яка вона - молода чи ні", - додала Тимошенко.

Однак тут же вона виправилася: "Я вибачаюсь перед тими, кого згадала. Це не з точки зору критики, а з точки зору констатації факту".

"У нас 100 тисяч людей перебувають на різних посадах. Неможливо побачити, що це за людина, поки ти при владі. Бо вони сидять в приймальнях днями, ночами... Треба дочекатися, поки ти перейдеш в опозицію", - сказала Тимошенко.

Також під час з'їзду лідер БЮТ жартома запропонувала приймати в партію "Батьківщина" нових членів тільки під час опозиційної діяльності.

"Є у мене таке таємне бажання, щоб ми сьогодні на з'їзді просто розглянули таке питання, що приймати в партію ми могли б тільки тоді, коли ми знаходимося в опозиції", - сказала вона.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування