Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

В одному з сіл кандидатами на вибори йдуть 22 Полюховича

Понеділок, 18 жовтня 2010, 15:01

У селі Серники в Рівненській області у депутати сільради балотується 17 Полюховичів, ще 5 людей із таким же прізвищем балотуються на голову сільради.

Сільська виборча комісія села Серники Зарічненського району Рівненської області зареєструвала 17 із 25 кандидатів у депутати сільської ради з прізвищем Полюхович, а також 5 із 7 кандидатів у голови Серниківської сільської ради із прізвищем Полюхович.

Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на інформаційний відділ Рівненської обласної громадської організації Комітету виборців України.

Згідно з повідомленням, два кандидати на посаду голови сільради є повними тезками - Полюховичами Іванами Івановичами. Вони обоє мають однакову освіту, місце проживання, обоє безпартійні і є самовисуванцями. Дані по цих кандидатах відрізняються лише датою народження та основним місцем роботи.

Тервиборчком запропонував внести у бюлетені для голосування напроти цих кандидатів їхні вуличні прізвиська, однак вносити такі дані в бюлетень заборонено чинним законодавством.

Як відомо, місцеві вибори призначені на 31 жовтня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування