БЮТ хоче, щоб коаліція їх почула

Середа, 20 жовтня 2010, 10:59
 

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що блокує трибуну через відмову більшості розглянути законопроект щодо мораторію на підвищення цін на продукти.

Про це в середу заявив бютівцеь  Андрій Кожем'якін.

"Сьогодні фракція заблокувала трибуну...  в зв'язку з тим, що сьогодні є загроза економічного колапсу, наша політична сила наполягає на тому, щоб розглянути першим у середу постанову про мораторій на підвищення цін на харчові продукти", - повідомив Кожем'якін.

Він додав, що коли опозиція звертається до коаліції, вона її не чує.

"А коли ми блокуємо трибуну - це вихід постукатись в двері до більшості і сказати, що ми будемо робити все, щоб опозиція працювала, щоб з'явилися регламентні норми. Сьогодні середа, коли опозиція сама має формувати порядок денний", - зазначив він

Кожем'якін також повідомив, що представники більшості запропонували опозиції розглянути питання про включення в порядок денний відповідну постанову. Однак фракція відмовилась на таких умовах розблокувати трибуну.

Він додав, що у випадку, якби це питання одразу було включено в порядок денний, то більшості довелось би підтримати, або відкрито не голосувати за цей мораторій.

Кожем'якін також не зміг спрогнозувати, чи запрацює парламент у середу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News