Януковича дуже складно запустити в повітря

Середа, 20 жовтня 2010, 15:24

Міністр транспорту Костянтин Єфименко вважає теоретично можливими, але складними з погляду практичної реалізації польоти президента Віктора Януковича на роботу на вертольоті.

"У Європі й у світі президенти користуються для цих цілей вертольотом... У нас теоретично це зробити можливо, але практично - це складно", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" у середу.

За словами міністра, складність полягає в тім, що в Києві немає жодного будинку з вертолітним майданчиком, куди б міг сідати такий вертоліт.

"У Києві, за моїми даними, немає жодного будинку з вертолітним майданчиком, у нас такі будинки не будуються", -  відзначив він.

Він додав, що над Києвом заборонено проліт, для цього потрібно одержувати дозвіл Київської міської ради і Міністерства оборони, але для польотів президента, якщо буде ухвалене рішення реалізувати таку ідею на практиці, швидше за все, буде відкрито коридор.

Раніше Янукович заявив, що найближчим часом він відмовиться від поїздок на автомобілі з резиденції "Межигір'я" в Адміністрацію президента і назад, а буде використовувати авіаційний транспорт.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування