Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів теж скаржиться на утиски на виборах

Середа, 20 жовтня 2010, 17:59

У Севастополі був побитий агітатор від Партії регіонів і вчинено напад на гастроном, яким володіє кандидат у депутати від цієї ж партії.

Про це повідомив кандидат у мери міста Інкерман від Партії регіонів Валерій Конопльов, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Агітатор Партії регіонів Микола Сорочка, що повертався додому після розклеювання агітаційної продукції, був побитий...Йому  завдали тілесні ушкодження середньої тяжкості, ударили битою по обличчю. Побиття агітатора супроводжувалося погрозами розправитися з молодою людиною, якщо той продовжить агітацію за Партію регіонів", - розповів Конопльов журналістам.

За його твердженням, "було вчинено також розбійний напад на гастроном, господарем якого є кандидат у депутати від Партії регіонів. Нападники виламали агітаційний щит Партії регіонів, потім відкрили двері магазина і побили жінку-охоронця".

"На сьогодні органами міліції встановлено, що обидва напади здійснювалися одною групою осіб, яка чинила відповідні протиправні дії з політичних мотивів", заявив Конопльов.

Імена усіх винних установлені. Вони затримані і вже дали свідчення. Замовник злочинів установлюється, однак є інформація, що ним може виявитися один з кандидатів на посаду мера Інкермана", - повідомив він

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування