Львівську "Батьківщину" розблокували

Середа, 20 жовтня 2010, 20:11
Судом скасовані всі постанови щодо забезпечення позову екс-керівника Львівської облорганізації "Батьківщини" Івана Деньковича.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу облорганізації партії, таке рішення 20 жовтня ухвалив Печерський суд Києва.

Зокрема, знято заборону на проведення організацією обласних конференцій та скасовано заборону для Головного управління юстиції у Львівській області вносити зміни до реєстру політичних партій, йдеться у повідомленні.

Лідер львівської "Батьківщини" Роман Ілик заявив: "Рішення Печерського суду міста Києва підтвердило наші твердження про те, що відбулося рейдерське захоплення обласного осередку партії, мета якого - не допустити "Батьківщину" на вибори".

На його думку, волевиявлення виборців області буде істотно спотворене, якщо сотні тисяч жителів Львівської області не зможуть віддати свій голос за партію Юлії Тимошенко.

За словами Ілика, це означає, "що вибори до Львівської обласної та міської ради можуть бути визнані недійсними, і для цього є всі підстави".

Також львівська "Батьківщина" буде вимагати від обласної виборчої комісії та міськвиборчкому Львова негайного скасування реєстрації списку кандидатів до Львівської обласної та міської рад, поданого за підписом Деньковича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування