Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко клянеться, що на його каналі буде креатив

Четвер, 21 жовтня 2010, 11:44
Власник 5 каналу Петро Порошенко обіцяє робитиме все для того, щоб журналістський колектив каналу мав право на креатив.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу, коментуючи ситуацію довкола нового виходу нового проекту "Вечір на П'ятому" замість програми "Новий час", ведучими якої були Роман Чайка та Павло Кужеєв.

"Я хотів би заспокоїти всіх, щирих чи не щирих злопихателів, які протягом останніх двох днів стали дуже обуреними ситуацією зі свободою слова на 5-му каналі", - сказав Порошенко, повідомляє Телекритика.

"Ті стандарти журналістики, які зазначені в основах редакційної політики, є базовим принципом функціонування нашого каналу", - наголосив він.

"І ми в прайм-таймі 5-го каналу гарантовано будемо бачити гострі українські політичні дискусії. Їх, як мене запевнив журналістський колектив, ми будемо бачити вже найближчим часом", - зазначив Порошенко.

Власник 5 каналу також заявив: "Я робив і робитиму все можливе, щоби творчий журналістський колектив мав право на креатив, на зміни, на власну концепцію, з якими він би виходив до глядачів".

"Я робитиму все можливе, щоб це право журналістського колективу не залежало ані від власників, ані від влади", - додав він.

Як відомо, нова програма "Вечір на П'ятому" виходить двома мовами: українською та російською.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування