Вигнанець Тимошенко збирається довести, що працює на її імідж

Четвер, 21 жовтня 2010, 15:49

Екс-голова Київської обласної ради Володимир Майбоженко має намір довести лідеру БЮТ Юлії Тимошенко, що завжди працював і далі працюватиме на її імідж.

Про це Майбоженко сказав на прес-конференції в УНІАН, говорячи про передвиборчу ситуацію в Київській області.

"Юлія Тимошенко вважає, що я розкольник, а я вважаю, що розкольник - Бондарєв. І я доведу це Юлії Володимирівні після виборів. Зараз я не хочу встрявати в полеміку і розколювати партійну структуру ще більше", - сказав Майбоженко.

Він запевнив, що "завжди чітко виконував Статут і був дисциплінованим членом партії".

Майбоженко зазначив, що під його керівництвом у виборчих штабах у 2006 році БЮТ набрав в облраді 66 мандатів зі 120, у 2007 році, на виборах до ВР, - 54%, а в 2010 році на виборах президента за Тимошенко в області проголосували 70% виборців.

"Майже в усіх виборчих кампаніях Київська область отримувала нагороди від центрального штабу і особисто від Тимошенко. Це означає, що всі 4 роки, коли я очолював обласну раду, будучи депутатом облради, а також 3 роки, коли я очолював обласну парторганізацію "Батьківщина" в Київській області у нас все було нормально і ми йшли від перемоги до перемоги", - сказав він.

За словами Майбоженка, його зняттям із посади керівника обласної парторганізації керували, зокрема, перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, а також Костянтин Бондарєв.

На переконання Майбоженка, з партії його виключили, щоб відбулося голосування за Бондарєва. Бо воно відбулося якраз напередодні партійної конференції, де обирали нового керівника облпарторганізації і на яку Майбоженка, за його словами, "просто не пустили". На його думку, якби він був присутній на конференції, то голосували б за нього.

"Кому вигідна ситуація з розколом БЮТ? Я можу чітко сказати, що це не я. Вся моя діяльність перед цим, цифри, які я назвав, показують, що я працюю тільки на імідж Юлії Володимирівни", - наголосив Майбоженко.

Він переконаний, якщо не буде "контрпропаганди наших співпартійців", то БЮТ на місцевих виборах в Київській області зможе набрати 30-35% голосів виборців.

Майбоженко запевняє, що його виборчий список є більш фаховий та цікавий для Тимошенко, ніж список Бондарєва. Політик заявляє, що з ним продовжують працювати 22-24 парторганізації області, тоді як з Бондарєвим - лише 6-7.

"Конференція Київської обласної парторганізації, де затверджувався список кандидатів, проходила чітко і легітимно. На ній з 37 районних та міських парторганізацій були присутні 22. І з них всі делегати проголосували за список кандидатів до облради. 22 організації покривають 70% мешканців Київщини і в них знаходяться 75% членів партії", - зазначив він.

"Я впевнений, що ще доведу після виборів, що я дійсно являюсь головою обласної парторганізації і дійсно низи мене підтримують", - заявив Майбоженко.

Крім того, він сказав, що продовжує вважати себе членом партії: "При тому, що мене вже два рази виключали з партії, жодного разу не повідомили. Навіть мені не дали документ, що я виключений з партії, що я не голова обласної партії. Я вважаю себе членом партії".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування