Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ хоче послухати в Раді про Клименьєва

Четвер, 21 жовтня 2010, 18:48

Фракція БЮТ ініціюватиме в Верховній Раді звіт міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова про хід розслідування зникнення харківського журналіста.

Про це заявила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, повідомляє її офіційний сайт.

"Обов'язково будемо порушувати питання на самих високих рівнях, на всіх міжнародних зустрічах про те, що справа журналіста Василя Климентьєва замовчується, згортається, що розслідування не ведеться, що йде обман замість справжнього розслідування", - сказала вона.

"Я думаю, що ми підготуємо в Верховній Раді і спеціальний депутатський запит та намагатимемося викликати міністра внутрішніх справ, щоб він дав звіт про те, що взагалі робиться по цій справі", - заявила Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" переконана, що зникнення Климентьєва пов'язано з його професійною діяльністю.

"В резолюціях, які ухвалені міжнародними організаціями та структурами, в усіх розмовах з лідерами інших країн діючої влади говорять про Климентьєва та наполягають на терміновому розслідуванні справи, вимагають знайти замовників та покарати винних", - додала вона.

"Те, що зараз влада нібито щось робить з розслідування - це профанація. Нам тут треба бути спільними, щоб не дати їм цю справу закрити", - сказала Тимошенко.

"Всі нормальні люди в країні та за її межами шоковані тим, що в Україні, по суті справи, повторилася та трагедія, яка колись доторкнулася до життя Георгія Гонгадзе", - зазначила політик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування