Могильов і росіяни знайшли больові точки

П'ятниця, 22 жовтня 2010, 16:41

МВС Росії і України проведуть спільні операції з перекриття каналів наркотрафіку.

Про це повідомив журналістам міністр внутрішніх справ РФ Рашид Нургалієв у п'ятницю за підсумками спільного засідання колегій правоохоронних відомств двох країн.

Він зазначив, що головною метою заходу було подальше зміцнення взаємодії органів внутрішніх справ Росії і Україні в боротьбі зі злочинністю. Головні теми - боротьба з незаконним обігом наркотиків та економічними злочинами.

За словами Нургалієва, МВС Росії та Україні "домовилися провести у першому півріччі 2011 року комплекс оперативно-розшукових та профілактичних заходів, спрямованих на виявлення фізичних і юридичних осіб, які займаються незаконним обігом підакцизних товарів".

Крім того, за словами російського міністра, "сторони мають намір продовжити практику щорічного проведення спільних оперативно-профілактичних і спеціальних операцій з припинення каналів транспортування наркотиків, в тому числі з використанням методу міжнародної контрольованої поставки".

Він високо оцінив результати вже проведених спільно з українськими колегами операцій.

У свою чергу глава МВС України Анатолій Могильов подякував російському колезі за конструктивний діалог з усіх питань. "Виявлено больові точки, які нам необхідно усунути. Цей діалог, я думаю, буде продовжуватися", - сказав він.

Нургалієв повідомив, що наступне спільне засідання колегії міністерств внутрішніх справ Росії та Україні відбудеться через рік, швидше за все у Владивостоці.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування