Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" побудували під вибори піраміди - Тимошенко

П'ятниця, 22 жовтня 2010, 19:08

Партія влади застосовує технології для фальсифікації результатів виборів, оскільки усвідомлює втрату серед виборців довіри та підтримки.

Про це заявила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко в Сумах, повідомляє її офіційний сайт.

"Все, що робить сьогодні команда Януковича на виборах, говорить тільки про одне - вони зрозуміли, що підтримки народу у них немає", - заявила вона.

На думку Тимошенко, "якщо б їх політика була настільки впевненою і настільки чесною, як вони це обіцяли під час президентських виборів, їм не була б потрібна вся ця машина фальсифікацій, машина репресивного подавлення, машина страху".

За її словами, зараз фактично в усіх навчальних закладах провладні ректори змушують викладачів роздавати студентам агітматеріали за Партію регіонів.

"Це по всій країні. По всій країні - не вибори, а просто стихійне лихо. Проти мерів, які йдуть від опозиційних партій, порушують кримінальні справи, кидають у в'язниці, знімають судами і територіальними виборчими комісіями з перегонів", - розповіла лідер партії.

"Так само поводяться з мажоритарними кандидатами. Як тільки вони бачать, що у таких кандидатів є шанс виграти, миттєво ця людина зачищається Службою безпеки, прокуратурою, податковою адміністрацією", - повідомила Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" вважає, що партія влади не лише на законодавчому рівні закріпила технології для фальсифікацій, але і застосовує звичайні фінансові піраміди для купівлі голосів виборців.

"По всій країні у них кишенькові комісії, у них печатки... Навіть створюють піраміди, де намагаються, по суті, за допомогою мережевого маркетингу купити людей. Що таке сьогодні продати свій голос? Це себе продати, більш нікого. При чому на десятки років", - заявила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування