У Харкові знайшли близько 13 тисяч неврахованих бюлетенів

Неділя, 24 жовтня 2010, 16:39
На території підприємства "Фоліо-плюс" виявлено близько 13 тисяч неврахованих бюлетенів для голосування на виборах у Харківській області.

Про це заявив депутат від БЮТ Володимир Філенко з посиланням на результати перевірки правоохоронців, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Всього, як повідомляється, на складі друкарні "Фоліо-плюс" знаходилося приблизно 720 тисяч бюлетенів.

"Але найцікавіше ми виявили на одній з палет, на піддоні. Там лежала велика кількість бюлетенів, як потім з'ясувалося, 12700 штук, на яких зверху красувався промовистий напис "З/Тираж". На наше запитання пояснити, що це означає - нам пояснили - це "зверхтираж", - сказав Філенко.

"Скільки було віддруковано бюлетенів таким чином, куди вони відправлені, де поділися - на сьогодні це встановити фактично неможливо. Ніхто в друкарні жодної чіткої відповіді нам дати не зміг", - заявив він.

Також, за словами Філенка, у друкарні не було ні документів, що регламентують надходження продукції на склад та вивезення зі складу, ні представників територіальної комісії, які здійснюють контроль, ні представників видавництва "Майдан", яке є виконавцем замовлення ТВК.

Раніше представники партії "Батьківщина" заявили про появу в Харкові фальшивих бюлетенів для голосування на місцевих виборах.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування