Яценюк не хоче бути антуражем фальсифікацій

Неділя, 24 жовтня 2010, 19:34
Лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк не бачить сенсу в підписанні меморандуму про чесні вибори, ініційованого представниками Партії регіонів.

Про це він заявив у неділю в Житомирі, повідомляє його прес-служба.

Яценюк підкреслив, що не треба вигадувати ніяких меморандумів, а треба просто виконувати закон і не фальшувати вибори.

"Я не хочу, щоб ми ставали додатковим антуражем для прихованих фальсифікацій, які буде проводити Партія регіонів. Я не хочу підписувати меморандум. Я вимагаю виконання чинного закону і прозорості виборчого процесу", - заявив він.

Політик зазначив, що "Фронт змін" робить усе від нього залежне для забезпечення прозорості виборів і захисту свого результату.

"Фронт Змін" другий за кількістю спостерігачів на виборчих дільницях - перед нами тільки "Опора", після нас - Комітет виборців України. Ми - перша непарламентська партія за кількістю членів виборчих комісій", - уточнив він.

Яценюк нагадав про кримінальну відповідальність за фальсифікацію виборчого процесу.

"Якщо вони думають, що їм вдасться сфальшувати вибори у значному обсязі, - так не буде. Керівники наших партійних організацій, наші члени комісій на місцях домовляються про те, щоб безпосередньо в комісіях отримати протоколи з мокрими печатками. Тому нехай не сподіваються, що це їм так минеться", - підкреслив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News