Тимошенко: силовики покривають фальсифікації

Понеділок, 25 жовтня 2010, 10:42
Правоохоронні структури "покривають" фальсифікації на місцевих виборах.

Про це заявила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко на прес-конференції.

Вона навела приклад з друкуванням несанкціонованих бюлетенів у Харківській області. За її словами, не зважаючи на надані депутатами докази, слідство за фактом друку цих бюлетенів досі не ведеться.

"На цю хвилину силові структури, які були запрошені для того, щоб констатувати ситуацію і відкрити відповідне слідство, ніяких кримінальних справ не порушили, слідство не ведуть і, по суті справи, покривають злочин великого масштабу", - сказала Тимошенко.

Вона показала журналістам вилучені у видавництві "Фоліо-плюс" бюлетені без вихідних даних.

Фото прес-служби БЮТ
За словами лідера партії, на складі готової продукції видавництва було виявлено 720 тисяч цих бюлетенів з написом "спецтираж".

На цьому ж складі, за словами Тимошенко, виявлено також 300 тисяч примірників місцевої газети "Харьковские известия", в якій було надруковано агітаційні матеріали на підтримку кандидата від Партії регіонів по Харкову Геннадія Кернеса.

"Ніхто не може проконтролювати (друк бюлетенів), і ніхто не може засвідчити, що така сама ситуація не відбувається в інших областях України. Сам цей факт, який є екстраординарним, говорить про те, що вибори в Україні готуються на основі системних фальсифікацій", - сказала вона.

Як відомо, раніше депутат від БЮТ Володимир Філенко заявив, що у Харкові продовжується друк фальшивих бюлетенів, які влада хоче використати для фальсифікації виборів 31 жовтня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування