Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов скаржиться, що Тимошенко півночі колотила ціле місто

Понеділок, 25 жовтня 2010, 12:28

У МВС запевняють, що зайві бюлетені, виявлені БЮТ у Харкові, будуть знищені.

Про це глава МВС Анатолій Могильов  заявив на нараді в понеділок.

"Деякі політичні сили намагаються наголошувати, що вибори будуть нечесні, непрозорі. І ці постулати вони намагаються підкріпити якимись діями. Приклад вам, це дії у Харкові, де півдня і ще півночі колотили все місто Харків, доводячи, що там якісь порушення при виготовленні бюлетенів", - заявив міністр.

За словами Могильова, "після цього роздули цілу піар-кампанія у пресі".

"Там потрібно всі дії оцінити з точки зору закону і прийняти законне рішення", - зазначив глава МВС.

У свою чергу керівник прес-служби МВС Дмитро Андрєєв заявив, що на комбінаті мало бути виготовлено 4,5 мільйони бюлетенів, і на момент подій 2 мільйони вже були надруковані.

Він зазначив, що правоохоронці виявили на комбінаті 720 тисяч бюлетенів, які ще не встигли розвести. Також Андрєєв заявив, що було виявлено 12 тисяч 700 бюлетенів, які знаходилися на окремому піддоні.

"Їхнє походження директор комбінату пояснив тим, що є технологічний процес виготовлення бюлетенів на поліграфічних машинах, тобто цей тираж - це так званий розгонний тираж для того, щоб фарба вийшла до стандарту", - сказав Андрєєв, додавши, що бюлетені були спеціально помічені.

Представник МВС заявив, що вони були опечатані, і після виготовлення тиражу буде створена комісія по знищенню цього розгінного тиражу.

У неділю на території підприємства "Фоліо-плюс" виявлено близько 13 тисяч неврахованих бюлетенів для голосування на виборах у Харківській області.

 Українська правда  

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування