Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Балоги поскаржилася на вибори іноземцям

Вівторок, 26 жовтня 2010, 21:03
Партія "Єдиний центр" проінформувала міжнародні організації та ряд іноземних посольств про порушення під час виборчої кампанії.

Відповідний офіційний лист у вівторок підписав один з лідерів партії Ігор Попов, повідомила прес-служба "Єдиного центру".

У документі, зокрема, констатується, що вибори проходять в умовах "тотального нехтування чинною владою норм права, численних порушень чинного законодавства та демократичних процедур".

Також в партії зазначили "широке застосування адміністративного ресурсу, тиску і примусу по відношенню до суб'єктів виборчого процесу".

Такий висновок "Єдиний центр" зробив на підставі "численних фактів зловживань і обмежень, до яких вдалися посадові особи державних адміністрацій та виборчих комісій щодо кандидатів від партії".

Попов звернув увагу, що аналогічні повідомлення надходять і від інших політичних сил, які беруть участь у виборах.

У партії нагадали, що взяті під варту кандидати на пост мера Донецька Андрій Амбросенк і міста Білозерська Донецької області Володимир Швець.

Повідомляється про наполегливі спроби зняття з перегонів кандидата в мери Світловодська Кіровоградської області Валентина Козярчука.

Наводяться приклади скасування реєстрації як окремих кандидатів, так і цілих партійних списків "Єдиного центру" в Київській, Кіровоградській, Полтавській областях.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування