Луценко побачив, як його політично переслідують

Середа, 27 жовтня 2010, 18:42

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що його переслідують за політичну активність.

Про це він заявив коментуючи порушення кримінальної справи по факту зловживання владою при прийнятті на роботу його колишнього водія, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Розумного пояснення порушенню цієї справи в мене немає. Якщо місяць тому на депутатський запит стосовно фактів дострокового присвоєння звання пану Стогнію МВС повідомило, що порушень законодавства при цьому не було, то, відповідно, політична складова порушення нової кримінальної справи - цілком очевидна", - заявив він.

"Швидше за все, це пов'язано з тією політичною активністю, яку Луценко веде у цій передвиборчій кампанії у місцеві ради", - вважає політик.

Екс-міністр переконаний, що ця справа буде ним виграна так само, як і "ті надумані кримінальні справи, що були порушені проти нього у 2007 році".

"Але мене особисто хвилює не кримінальна справа щодо нібито зловживання службовим становищем при прийомі на роботу водія, скільки та реабілітація лідерів кривавих бандитських угрупувань початку 90-их, яка відбувається прямо зараз", - зазначив він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News