У Януковича вважають, що імідж України на Заході псує опозиція

Четвер, 28 жовтня 2010, 10:56

Глава адміністрації президента Сергій Льовочкін вважає, що опозиція працює на погіршення іміджу України за кордоном.

Про це він сказав в інтерв'ю Сегодня, коментуючи звинувачення Заходу на адресу української влади в утисках свободи слова і демократії.
  
"Що стосується іміджу Україні, то ніхто не шкодить йому так, як самі українці. Для вас, думаю, не секрет, що деякі з наших опозиційних політиків, відвідуючи країни Європи, США, займаються шельмуванням, підриваючи довіру до нашої держави. Це, безумовно, негативно впливає на імідж України", - сказав Льовочкін.

За його словами, в опозиції завжди є привід для критики влади, "але оцінювати все одно будуть за результатами".

"Я переконаний, що за кілька років ім'я Віктора Януковича буде серед імен найефективніших реформаторів-державників. Коли його програма реформ буде реалізована, Україна стане сучасною державою, в якій буде цікаво жити", - сказав Льовочкін.

Коментуючи критику європейців дій СБУ за інциденти з журналістами, німецькими експертами і міжнародними фондами, він зазначив:
 
"Порушувати чинне законодавство не дозволено нікому. На жаль, це мало місце у згаданих випадках. Враховуючи делікатність гуманітарної сфери, запевняю вас, було виявлено максимум толерантності. А далі почалася технологія опозиції - тримати негативну повістку".

"У принципі, я не бачу нічого поганого в тому, що інститути громадянського суспільства роблять критичні виступи. Але лише в тому випадку, якщо це не гіпертрофовано і не елемент кампанії з дискредитації держави та суспільства", - додав Льовочкін.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News