У Тернополі виявили фальшиву "Українську правду"

Четвер, 28 жовтня 2010, 12:44

У Тернополі виявлено наклад газети під назвою "Українська правда", яка повністю присвячена критиці кандидатів на посаду міського голови від партій "Свобода", "Наша Україна" та ПППУ.

Про це повідомляє сайт громадянської мережі "Опора".

Газети знайшли представники партії "Свобода" у приміщенні, що знаходилося в комунальній власності, а віднедавна належить місцевому телеканалу ІН Тб.

Вони заявляють, що про газету їм повідомив мешканець сусіднього будинку, який помітив розкидані у приміщеннях примірники.

Коли представники партії прибули на місце, то виявилося, що в необжитому приміщенні розбито вікно, а всередині знаходиться наклад газети.

Три перші сторінки повністю присвячені кандидату від "Свободи" Сергію Надалу, а остання - кандидату від "Нашої України" Василю Лилу та ПППУ Василю Чубаку.

"Штаб "Свободи" був поінформований про газету ще в неділю, і лише сьогодні (27 жовтня) було виявлено її місцезнаходження", - сказав спостерігачам громадянської мережі Опора Сергій Надал.

Як заявили представники цієї партії, реквізити газети не належать жодному виданню, а вказаний номер телефону належить приватному помешканню в Одесі.

Було викликано міліцію, ведуться слідчі дії.

У зв'язку з цим точну кількість виявлених примірників газети встановити не вдається.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...