Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" побачили, як "Батьківщина" організовує порушення на виборах

Четвер, 28 жовтня 2010, 19:07
Партія "Батьківщина" заздалегідь надрукувала кілька десятків тисяч бланків заповнених актів про виявлені порушення виборчого законодавства.

Про це заявили в Кримській республіканській організації Партії регіонів.

"Батьківщина" спільно з представниками Кримського республіканського комітету КПУ і партії "Союз" розповсюдила вказані бланки серед своїх спостерігачів і членів виборчих комісій", - заявляють у "Регіонах".

"При цьому активісти названих політичних сил були детально проінструктовані про те, як "навмисне організовувати" на виборчих дільницях надумані поодинокі, а при нагоді, і масові "порушення" виборчого законодавства, щоб згодом подавати за ним скарги до судів і піднімати з цього приводу галас в ЗМІ", - зазначають у прес-службі.

У Партії регіонів вважають, що поширення фіктивних актів і скарг у таких великих обсягах є свідченням того, що "вищевказані політичні сили мають намір організувати масштабний зрив виборів на підставі надуманих і навмисне організованих зловживань".

У прес-службі заявляють, що подібні дії будуть розцінюватися як сплановані провокації, спрямовані на зрив виборчого процесу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування