Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко наябедничав в ООН на Партію регіонів

П'ятниця, 29 жовтня 2010, 10:57
Представництво ООН в Україні висловило занепокоєння з приводу несанкціонованого використання емблеми організації в агітаційних матеріалах.

Про це заявив віце-спікер Микола Томенко, повідомляє його прес-служба.

Він зазначив, що отримав відповідь від представництва ООН на своє звернення стосовно використання Партією регіонів емблеми представництва у передвиборчій агітації.

"Мова йде про те, що у Черкаській області Партія регіонів на своїх біг-бордах із закликом голосувати за Партію регіонів та слоганом: "Партія, яка будує", розмістила офіційний логотип Організації Об'єднаних Націй", - наголошується у повідомленні.

Фото прес-служби Томенка 
Як йдеться у відповіді координатора системи ООН Олів'є Адама, представництво ООН в Україні висловило занепокоєння з приводу несанкціонованого використання емблеми та звернулося до Черкаської обладміністрації стосовно негайного демонтування відповідної політичної реклами, зазначає прес-служба.

Адам також заявив, що "нелегальне використання логотипу та емблеми ООН є суворо забороненим", йдеться у повідомленні. "У відповіді також вказується, що Черкаська влада в свою чергу пообіцяла згадані рекламні плакати демонтувати", - повідомила прес-служба.

Томенко також повідомив, що всі матеріали стосовно даного конфлікту ним будуть надіслані президенту, оскільки губернатори призначаються та звільняються главою держави.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування