Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Ужгороді членам ТВК малюють хрести і дарують поховальні вінки

П'ятниця, 29 жовтня 2010, 13:20

Членам Ужгородської ТВК під дверима малюють хрести та залишають поховальні вінки.

Про це ZAXID.NET повідомив координатор кампанії громадського спостереження за виборами ГМ ОПОРА у Закарпатській області Микола Яцков.

Згідно з інформацією "Опори", погрози членам Ужгородського територіальної виборчої комісії почалися після того, як 12 членів ТВК 11 жовтня проголосували про винесення попередження кандидату на посаду мера Ужгорода Віктору Погорєлову (висунутий партією "ЕКО+25%") та міській організації партії "Єдиний Центр".

Два дні потому всім дванадцятьом членам комісії, які голосували за попередження, надійшли СМС-повідомлення з погрозами. А ввечері того ж дня заступнику голови комісії подзвонили і в усній формі заявили: "Якщо хочеш жити, не лізь, куди не просять!"

Втім, на цьому погрози не скінчилися. Як дізналися спостерігачі "Опори", через кілька днів п'ятеро членів ТВК знайшли біля своїх помешкань поховальні вінки, а на стінах червоною фарбою було намальовано хрест.

Члени комісії кажуть, що на одному з вінків була етикетка із зазначенням місця покупки - торговельний центр "Барва". Члени комісії стверджують, що ця торгівельна мережа належить Віктору Балозі, що є очільником партії "Єдиний Центр". І пов‘язують це з тим, що його міська організація теж отримала попередження разом з Погорєловим.

У відповідь на ці події, голова Ужгородської ТВК Віктор Боричевський звернувся до УМВС в Закарпатській області, прокуратури Ужгорода та обласного СБУ. Керівник комісії попросив захистити його підлеглих від погроз та знайти винних.

Як відомо, раніше мер Ужгорода Ратушняк звинуватив Погорєлова в чорній магії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування