Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Азарова вирішили знищити імперію свого соратника?

П'ятниця, 29 жовтня 2010, 14:02
Кабмін готується відновити державний контроль над виробництвом захисних знаків і документів суворої звітності.

Про це свідчить доручення віце-прем'єра Бориса Колеснікова керівникам всіх центральних органів виконавчої влади, глави СБУ, а також антикорупційному уповноваженому Кабміну, повідомляє "Дзеркало тижня".

"Прошу в триденний термін підготувати план заходів щодо скасування застосування голографічного захисту документів і товарів та реалізувати зазначений план заходів до 1 листопада 2010 року", - йдеться у документі.

Колесніков також доручив "підготувати проект акта уряду щодо скасування застосування голографічного захисту документів і товарів".

"Переглянути власні нормативно-правові акти, пов'язані з застосуванням голографічного захисту документів і товарів, щодо необхідності внесення відповідних змін", - йдеться у дорученні.

У публікації наголошується, що "галузь виробництва захисних знаків і документів суворої звітності, яка є ключовою для державної безпеки, у період президентства Віктора Ющенка була, по суті, "приватизована" приватним консорціумом "ЄДАПС".

"У самому дорученні слово "ЄДАПС" ніде не фігурує, але за своїм значенням це термоядерний удар по імперії бізнесмена Юрія Сидоренка", - пише газета.

"Очевидно, що бліцкриг Кабміну став можливим тільки тому, що питання пройшло всі узгодження на найвищому рівні. У найближчу середу на засіданні уряду дане доручення буде оформлено у вигляді конкретної керівництва до дії", - йдеться у статті.

Як відомо, консорціум ЄДАПС контролює депутат від Партії регіонів Василь Грицак.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування