Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівець: "Регіони" заганяють держслужбовців на свій форум

П'ятниця, 29 жовтня 2010, 14:55
Місцева влада використовує державних службовців як безоплатну політичну робочу силу.

Про це заявив віце-спікер, БЮТівець Микола Томенко в коментарі УНІАН.

Він нагадав, що Партія регіонів у п'ятницю планує провести свій форум, під час якого будуть відбуватися прямі включення з регіонів, та за висловом "голови однієї обладміністрації перетворити останні дні виборів на свято для народу".

"Вочевидь "свято" вирішили святкувати з п'ятниці. За задумом, в обласних центрах повинні зібратися місцеві форуми на підтримку влади, які продемонструють єдність нинішньої влади з народом", - сказав Томенко.

В той же час, за його словами, в цьому "святі" є проблема, оскільки нинішня влада примусово змушує брати участь держслужбовців в цьому заході.

"Для прикладу, в Черкаській області в усі управління обласної та місцевих адміністрацій, та в районні, прийшли рознарядки про обов'язкове зібрання державних службовців на цей форум", - сказав віце-спікер.

Томенко зауважив, що стратегії роботи Партії регіонів на масових заходах суттєво змінилися.

"Він нагадав, що ця партія, перебуваючи в опозиції, здебільшого за кошти змобілізовувала студентів, а тепер "безкоштовно зганяють державних службовців", - йдеться у повідомленні.

"При нинішньому хаосі у виборчій кампанії таке чергове використання адмінресурсу навіть не помітне на фоні масових порушень. Але заручниками такої політики знову стали державні службовці, які мають працювати на територіальні громади, а не бути масовкою на виборчих мітингах", - наголосив віце-спікер.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування