Європа завжди чекає від України шоу - спостерігач

П'ятниця, 29 жовтня 2010, 18:33
Безвідповідально з боку деяких представників опозиції ще до виборів заявляти про те, що вони не визнають їх підсумків.

Про це заявив представник місії міжнародних спостерігачів за виборами CIS-EMO, депутат Європарламенту Олександр Мирський (Латвія), повідомляє УНІАН.

Депутат застеріг учасників виборів від брудних технологій.

"Всі ті, хто бере участь у виборчій кампанії, мають підписувати заяву про довіру ЦВК. Інакше, кожні вибори в Україні закінчуватимуться балаганами з наметами. Від цього балагана скороминущу вигоду одержують політики, але програє країна і український народ", - зазначив він.

"У результаті, коли по телебаченню починають говорити про Україну, в Європі вже всі знають: буде шоу. Так не треба перетворювати цілий народ на представників великого театру", - заявив Мирський.

Депутат Європарламенту уточнив, що в Європі не знижується інтерес до України.

Так, у Європарламенті пройшли гарячі дискусії з приводу проекту резолюції Європейської народної партії з різкою критикою ситуації в Україні і ходу виборчої кампанії.

За словами Мирського, серед європарламентаріїв запанував тверезий підхід не приймати ніяких резолюцій, оскільки це кваліфікувалося б як втручання у внутрішні справи країни.

"Було вирішено відкласти розгляд резолюції на січень, оскільки використовувати Європарламент у передвиборній боротьбі неприпустимо", - заявив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...