Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат: результати виборів у Херсоні вже розбиті по дільницях

Неділя, 31 жовтня 2010, 01:31
Нардеп від БЮТ Юрій Одарченко вимагає від генпрокурора, голови ЦВК та прокурора Херсонської області попередити скоєння злочину на місцевих виборах.

Як повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу обласної організації "Батьківщини", вони ще 29 жовтня отримали з поінформованих джерел документи (електронний протокол), що свідчать про "фактичне встановлення провладною партією майбутніх результатів виборів" у Херсоні.

"Зокрема, отримані матеріали свідчать, що результати виборів вже розбиті по дільницях і містять всі дані, необхідні для оформлення остаточного протоколу, включаючи навіть кількість недійсних та невикористаних бюлетенів. Прораховано навіть кількість мандатів для кожної партії", - йдеться у зверненні.

"Все це є свідченням чіткої реалізації фальсифікації результатів виборів", - наголошується у ньому.

На погляд Одарченка, отримані матеріали - "це пряме "партійне завдання" для членів комісій всіх рівнів від Партії регіонів та всіх їхніх сателітів".

"Відповідно до нинішнього законодавства, територіальна виборча комісія більшістю голосів може встановити потрібні владі результати виборів. Тож для Партії регіонів в Херсоні для встановлення потрібних результатів немає жодних перешкод", - сказано в його зверненні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування