У Донецьку регіонали забігають у кабінки і показують, де ставити галочку

Неділя, 31 жовтня 2010, 09:47
Партія "Єдиний центр" заявляє про втручання Партії регіонів у процес волевиявлення громадян у Донецьку.

Про це йдеться в повідомленні донецького обласного виборчого штабу партії.

Зокрема, факт втручання кандидатів у депутати від Партії регіонів зафіксований на виборчій дільниці 156 (Київський район Донецька), повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"З самого ранку на цій виборчій дільниці члени виборчої комісії спільно з представниками Партії регіонів порушують закон про вибори", - заявив кандидат у депутати Київської райради від "Єдиного центру" Віталій Юрко.

"На даний момент глава комісії, його заступник і секретар, частина членів комісії перебувають у невідомому місці, а в цей час кандидати від Партії регіонів і невідомі люди виконують їхні обов'язки, зокрема, видають бюлетені", - зазначив він.

"Також регіонали забігають у кабінки для голосування з виборцями і показують, де в усіх семи бюлетенях ставити "галочку", - цитує прес-служба.

Прес-служба також повідомляє, що на виборчій дільниці 101 (Калінінський район Донецька) близько 100 невідомих осіб перекрили доступ в приміщення, де відбувається голосування.

"Спостерігачам, довіреним особам кандидатів у депутати від "Єдиного центру" ці невідомі заборонили вести відеозйомку і не допускають до членів комісії. Співробітники міліції не діють", - йдеться у повідомленні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування