В Криму "регіонали" силоміць забрали відео у журналістів

Неділя, 31 жовтня 2010, 19:28

У Криму представники Партії регіонів напали на журналістів Чорноморської телерадіокомпанії, які фіксували порушення на виборах.

Інцидент стався в Феодосії під час зйомки на відео підвезення людей на виборчі дільниці, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Протягом дня виборчим штабом Партії регіонів здійснювалося підвезення людей на виборчі дільниці декількома автобусами", - зазначається в повідомленні.

"Під час зйомки Чорноморською ТРК даного факту представники Партії регіонів напали на журналіста і оператора, заборонили зйомку автобусів біля їх виборчого штабу і силоміць забрали відеокасету, на якій було знято дане порушення", - повідомило агентство.

Журналісти ТРК пишуть заяву в правоохоронні органи.

У свою чергу мер Феодосії Олександр Бартенєв заявив, що Партія регіонів "протягом усього дня виборів не здійснювала будь-якого підвезення людей на виборчі дільниці міста Феодосії і звинувачення, що пролунали нагадують свідомий обман або сплановану провокацію".

"З таким же успіхом можна стверджувати, що на журналістів напали представники самої "Батьківщини", представники КПУ або будь-якої іншої партії", - зазначив він.

"Прес-служба "Батьківщини" у прагненні очорнити Партію регіонів по всій видимості виснажила запас своїх безглуздих вигадок, які тиражувалися протягом усього дня", - підкреслив Бартенєв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...