Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович вже літає на вертольоті

Четвер, 11 листопада 2010, 10:58

Президент Віктор Янукович прибув до Калуша Івано-Франківської області на вертольоті.

Решта урядової делегації, яка супроводжує Януковича у робочій поїздці, прилетіла літаком, повідомляє Уніан.

Під час перельоту Янукович з повітря оглянув територію екологічної катастрофи в районі Домбровського кар'єру, що поблизу Калуша.

Також президента ознайомили із планом робіт з подоланням наслідків екологічної проблеми у Калуському районі, що також є під увагою та контролем Організації Об'єднаних Націй.

Згідно з програмою робочої поїздки, Янукович візьме участь у заході з виведення на проектну потужність нових виробництв хлору і каустичної соди ТОВ "Карпатнафтохім".

Також у Калуші Янукович головуватиме на розширеній нараді з адміністративно-господарчим активом Івано-Франківської області з питань розвитку регіону.

Як повідомлялося раніше, нарада пройде на гірськолижному курорті "Буковель".

Разом із Януковича на Івано-Франківщину прибули глава адміністрації президента Сергій Льовочкін, перший віце-прем'єр Андрій Клюєв, міністр охорони навколишнього природного середовища Микола Злочевський, міністр промислової політики Дмитро Колєсніков, міністр транспорту та зв'язку Костянтин Єфименко, міністр фінансів Федір Ярошенко, а також т.в.о. міністра з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування