Лозінський зліг у лікарню, зрозумівши, яке покарання йому загрожує?

П'ятниця, 12 листопада 2010, 08:58

Колишній нардеп Віктор Лозінсткий до госпіталізації практично ознайомився з матеріалами своєї кримінальної справи за обвинуваченням у навмисному вбивстві.

Про це розповіли газеті "Сегодня" джерела в Генпрокуратурі, зазначивши, що у справі - 38 томів.

Як відомо, Лозінський, обвинувачуваний в убивстві у червні 2009 року Валерія Олійника, був госпіталізований у медсанчастину Лук'янівського СІЗО. У нього був серцевий напад і гіпертонічний криз, повідомили в Держдепартаменті з питань виконання покарань.

"Можливо, усвідомивши в повному обсязі, що доведеться повною мірою відповідати за скоєне, Лозінський сильно запереживав, внаслідок чого піднявся тиск і забарахлило серце", - припустив старший слідчий з особливо важливих справ ГПУ.

"Будемо сподіватися, все увійде в норму", - додав він.

Перший заступник глави департаменту з питань виконання покарань Сергій Сидоренко каже, що зараз стан здоров'я Лозінського "задовільний, він перебуває під спостереженням лікарів".

"Якщо буде потрібно, після консультацій буде спрямований на стаціонарне лікування поза слідчим ізолятором. Поки ж за ним доглядають наші фахівці", - сказав Сидоренко.

Раніше адвокат Роман Денисюк стверджував, що Лозінському, у якого виникли проблеми зі здоров'ям, медики СІЗО можуть запропонувати лише анальгін.

Заступник голови департаменту Микола Ковальчук у відповідь запевнив, що екс-нардеп був оглянутий невропатологом, пройшов УЗД, і скарг на умови утримання не має.

Екс-генпрокурор Олександр Медведько заявляв, що справа Лозінського піде до суду ще в серпні.

Обвинувачення пред'явлене також прокурору Голованівського району Кіровоградської області Євгену Горбенку, начальнику райвідділу міліції Михайлу Ковальському, іншим учасникам "сафарі" на мисливський угіддях колишнього нардепа

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...