Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новообраний мер-БЮТівець тікає від Тимошенко і цитує Януковича

П'ятниця, 12 листопада 2010, 10:39
Депутат від БЮТ Олег Бабаєв, якого обрали мєром Кременчука, виходить з партії "Батьківщина".

Про це він заявив на першій сесії новообраної Кременчуцької міськради, повідомляє Обком.

"Для того щоб в одностайній праці нам не заважали ні минулі образи, ні партійні розбіжності, я подаю особистий приклад виключно міського патріотизму", - сказав Бабаєв.

"Оскільки я впевнений і знаю, що ті, хто мене вибрав, голосували не за мою партійну приналежність, і довірили мені відповідальність і турботу про всіх городян, я сьогодні оголошую: найближчим часом я стаю позапартійним", - заявив він.

"Я виходжу з партії "Батьківщина" і складу з себе повноваження керівника міської організації партії "Батьківщина". Мер потрібен не тільки тим, хто симпатизує тій чи іншій партії, і навіть не тільки тим, хто за нього проголосував, мер несе відповідальність за всіх кременчужан і перед усіма кременчужанами", - зазначив Бабаєв.

За словами новообраного мера, "виключно в тісній взаємодії з центральною владою і тільки спираючись на побажання всіх верств населення нашого міста, ми доб'ємося швидкого і справжнього процвітання".

"Учора глава держави дав нам всім дуже ясний сигнал: "Демократія - це не знущання над самими собою. Це такий конструктивний підхід до життя. Маєш конкурентоспроможну програму - будь ласка, реалізуй її, ми можемо створити умови", - сказав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...