Пшонка залишив особливо важливі справи Кузьміну

Понеділок, 15 листопада 2010, 13:13
Генпрокурор Віктор Пшонка розподілив повноваження своїх заступників.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу відомства.

Згідно з повідомленням, перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін відповідає за роботу управління з розслідування особливо важливих справ, за дотримання законів на транспорті та оборонній промисловості, за міжнародне правове управління та координує діяльність заступників та структурних підрозділів Генпрокуратури.

Заступник генпрокурора Євген Блажівський координує роботу Головного управління нагляду за додержанням законів при оперативно-розшуковій діяльності, дізнанні, досудовому слідстві, а також здійснює нагляд за дотриманням законів у спецпідрозділах.

Віктор Войцишен курирує роботу Головного слідчого управління Генпрокуратури, а заступник генпрокурора Михайло Гаврилюк - Головного управління підтримання державного обвинувачення в судах.

Віктор Занфіров курирує роботу Головного управління по дотриманню законів щодо прав і свобод та захисту інтересів держави, а також бере участь у засіданнях Кабміну.

Анатолій Пришко відповідає за роботу Головного управління військових прокуратур і управління нагляду за дотриманням законодавства при виконанні судових рішень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News