Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Черкасах вже оскаржують повторні вибори

Понеділок, 15 листопада 2010, 17:34
Суд визнав недійсними результати виборів до Черкаської міськради за списками партій по багатомандатному виборчому округу.

Про це повідомив голова Черкаської міської організації ВО "Свобода" Михайло Вакуленко, передає УНІАН.

Він повідомив, що Черкаський окружний адмінсуд скасував протокол Черкаського міськвиборчкому про результати голосування у багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Черкаської міськради від 6 листопада.

Вакуленко зазначив, що "Свобода" була вимушена звернутися до суду, аби визнати недійсними протоколи про результати голосування в багатомандатному виборчому окрузі.

За словами голови міської організації "Свобода", Черкаський міськвиборчком оприлюднив дані протоколів дільничних виборчих комісій, які збігалися із даними протоколів, які отримали спостерігачі "Свободи".

Пізніше міськвиборчком оприлюднив протокол про результати голосування, у якому було виявлено невідповідність кількості голосів, отриманих "Свободою".

Так, за даними протоколів, що має "Свобода", ця політична сила набрала 2751 голосів, а за даними протоколу міськвиборчкому - 2663.

Таким чином партія набрала, за даними ТВК, 2,97%, так і не здолавши 3% бар'єр.

Порівнявши дані протоколів дільничних виборчих комісій, було виявлено невідповідність по 4 дільницях.

В свою чергу Черкаський міськтервиборчком оскаржив це рішення суду.

Як повідомив глава Черкаської міської виборчої комісії Микола Кудрявцев, 15 листопада ТВК подала апеляційну скаргу в Київський апеляційний суд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування