Партії Януковича і Путіна домовились про спільні дії

Середа, 17 листопада 2010, 14:25

"Єдина Росія" і Партія регіонів мають намір у найкоротші терміни розробити окремий план двостороннього розвитку міжпартійних відносин на 2011 рік.

Про це повідомили у прес-службі "Єдиної Росії", за підсумками дводенних робочих консультації між партією "Єдина Росія" і Партією регіонів.

Повідомляється, що українська делегація на чолі із заступником голови партії Леонідом Кожарою зустрілася із заступником секретаря президії генеральної ради "Єдиної Росії" Костянтином Косачовим секретарем президії генради Сергієм Невєровим.

У бесіді з Косачовим наголошувалося, в основному, на можливості міжпартійної взаємодії щодо узгодження підходів і розробки спільних позицій, що стосуються різних зовнішньополітичних "досьє", коли такої практики вимагають інтереси двох країн.

Особливо затребувана така робота може бути, наприклад, під час обговорення тих чи інших проблем у Парламентській Асамблеї Раді Європи, інших загальноєвропейських і міжнародних структурах, зазначили в прес-службі.

"Наші міжпартійні зв`язки народилися не зараз, перші контакти між партіями були встановлені ще в 2003 році. Можу упевнено заявити, що сьогодні це зрілі відносини, наповнені конкретним змістом. Ясно, що тепер, коли Партія регіонів більше не в опозиції, ці відносини стануть більш насиченими і продуктивними", - сказав Косачов.

У свою чергу, Кожара поінформував, що в партії створено "новий департамент із зарубіжних і міжпартійних зв`язків".

"Ставимо роботу на новий, системний рівень. Перший зарубіжний візит у такому статусі - до Вашої країни, на зустріч з "Єдиною Росією", - заявив він.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News