Янукович: незадоволені підприємці хочуть зберегти дірки в законах

Середа, 17 листопада 2010, 16:05
Заклики політиків до продовження протестів проти Податкового кодексу є свідченням їхньої недобросовісності.

Про це заявив президент Віктор Янукович на засіданні Ради національної безпеки і оборони, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Зараз заклики, що "ми будемо організовувати підприємницький майдан", я вам скажу, що це заклики тих, хто звик працювати за межами закону", - сказав він.

При цьому президент також висловив думку, що представники малого і середнього бізнесу, які протестують проти ухвалення Податкового кодексу, зацікавлені у збереженні діючої системи оподаткування, яка є вельми недосконалою.

"Сьогодні, коли я дивлюся на виступи представників різного бізнесу, чого вони вимагають сьогодні під час розгляду Податкового кодексу, щоб ми залишили ті дірки, які були в законодавстві для того, щоб не платити податки", - сказав Янукович.

Він підкреслив, що він виходить з позицій, що платити податки повинні всі, без преференцій для малого і середнього бізнесу.

Як відомо, раніше лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликала підприємців, які вимагають не ухвалювати проект Податкового кодексу, продовжувати акцію протесту і у випадку, якщо парламент прийме цей документ.

За різними підрахунками від 15 до 30 тисяч підприємців пікетували Раду і Кабмін 16 листопада з вимогою не приймати проект Податкового кодексу, запропонований урядом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування