У Харкові мітингують одразу проти Кернеса і проти нових податків

Середа, 17 листопада 2010, 16:56

Близько 2 тисяч жителів Харкова протестують проти оголошення Геннадія Кернеса переможцем на виборах мера.

Про це повідомляють Українські новини.

Протестувальники тримають прапори "Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", Блоку Юлії Тимошенко, "Народного руху України", Партії "Реформи й порядок", профспілки підприємців, профспілки таксистів, прапори з передвиборною символікою кандидата в мери Харкова від "Батьківщини" Арсена Авакова й державні прапори України.

Також учасники мітингу тримають плакати: "Харків - за перевибори мера", "Стоп - беззаконню в судах", "Ганьба нечесним судам Харкова" й інші.

Учасники мітингу скандують "Геть Кернеса!".

Представники політичних партій і громадських організацій, політики й підприємці, які виступають на мітингу, підкреслюють нелегітимність міської влади й переможця виборів Кернеса, закликають до єднання демократичні сили у боротьбі за права громадян.

Мітинг почався о 15:00 і відбувається без надзвичайних подій.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, на площі Свободи в Харкові зібралися також представники Союзу підприємців Харківщини, які виступали проти ухвалення Податкового кодексу.

Представники підприємців і опозиції розділили одну сцену, виступали по черзі.

На мітингу також були присутні представники профспілки таксистів, але без машин. У середу вони не виїжджали на площу, як під час мітингу у вівторок.

Як підкреслив голова профспілки таксистів у Харківській області Сергій Старцев, якщо Податковий кодекс буде ухвалено, харківські таксисти знову зберуться на площі в повному складі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News