Тимошенко не наважилася вигнати однодумців Януковича з БЮТ

П'ятниця, 19 листопада 2010, 17:41

Фракція "БЮТ-Батьківщина" не ухвалила рішення про виключення з фракції 10 депутатів, які проголосували за зміни до Конституції.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело у фракції.

За словами співрозмовника, думки депутатів фракції з цього питання розділилися: частина депутатів виступила за виключення цих парламентаріїв, проте інша частина фракції не підтримала таку пропозицію.

"Учасники засідання фракції домовилися про те, що за майбутній непленарний тиждень буде вивчено питання про причини, за якими 10 депутатів фракції проголосували за законопроект про внесення змін до Конституції всупереч рішенню фракції не голосувати за нього", - наголошується в повідомленні.
 
Через тиждень, у наступний понеділок, 29 листопада, на засіданні фракції планується обговорити це питання і прийняти по ньому рішення, відзначило джерело.

Як відомо, 10 депутатів фракції "БЮТ - Батьківщина" підтримали зміни до Конституції стосовно проведення наступних виборів до парламенту в жовтні 2012 року, а президента - в березні 2015 року.

На підтримку законопроекту проголосували Володимир Шаманов, Олег Шевчук, Євген Сігал, Володимир Скубенко, Іван Куровський, Петро Гасюк, Степан Глусь, Таріел Васадзе, Олександр Буряк, Микола Баграєв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування