Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко нагадали Януковичу його обіцянки

П'ятниця, 19 листопада 2010, 19:47
"Батькивщина" вимагає від президента Віктора Януковича ветувати Податковий кодекс.

Про це йдеться в заяві партії, оприлюдненій на офіційному сайті "Батьківщини".

"Верховна Рада у вигляді її пропрезидентської більшості залишилася сліпою та глухою до справедливих вимог людей. Кодекс ухвалено та направлено на підпис президенту", - зазначають в прес-службі.

"Наша політична команда приєднується до ультиматуму підприємців та також наполягає, аби Янукович наклав вето на Податковий кодекс", - заявили в "Батьківщині".

Фракція БЮТ у Верховній Раді цілком і повністю підтримує вимоги малого бізнесу.

"На звернення підприємців, наші фракції в місцевих радах різних рівнів розпочали проведення позачергових сесій для ухвалення резолюцій із вимогою до Януковича накласти вето на Податковий кодекс", - повідомили в прес-службі.

В партії нагадали Януковичу, що "президентом він став значною мірою тому, що пообіцяв довірливим людям п‘ятирічні податкові канікули для малого бізнесу".

В "Батьківщині" вважають, що країні потрібен справжній Податковий кодекс, ухвалений на основі широкого громадського обговорення.

"До прийняття справедливого кодексу ми наполягаємо на ухваленні окремого законопроекту, який розробила та внесла фракція БЮТ у Верховній Раді, і який має гарантувати збереження єдиного податку і спрощеної системи оподаткування", - зазначили в партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування