Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко запевняє, що підприємці просять її допомоги

Неділя, 21 листопада 2010, 14:54
Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявляє, що підприємці просили її очолити боротьбу проти прийняття Податкового кодексу.

"Люди вважають нас союзниками, що опинилися в точно такому ж становищі. Вони просили, щоб я допомогла їх захистити і очолити їх боротьбу", - сказала вона в інтерв'ю Kyiv Post.

"Вони просили повернути Майдан. Просили, щоб я допомогла організувати і систематизувати їх рух. Ми проведемо переговори з їх керівництвом про те, щоб об'єднати наші зусилля", - повідомила Тимошенко.

Політик зазначила, що заяви лідерів демонстрантів про небажання домішувати до економічного протесту політику, це "позиція лише конкретних лідерів".

"Коли я говорила з демонстрантами, то зрозуміла, що ці люди підтримують мене", - заявила вона.

Тимошенко зазначила, що демонстранти "стали силою, з якою доводиться рахуватися".

"Але вони визнають, що просто вийти на вулиці недостатньо. Вони визнають, що необхідна політична сила, яка приєднається до них і буде надавати підтримку", - заявила вона.

Політик зазначила, що "пропрезидентська Партія регіонів намагається звести нанівець спроби демонстрантів і саботувати їх діяльність".

"Зокрема, підсаджуючи до них штучних лідерів, які зможуть розділити рух і змусити маси відчути, що їх зусилля ні до чого не привели", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...